ΤΜΗΜΑΤΑ

Δήλωση για επιλογή δεύτερης ξένηςγλώσσας (Γαλλική ή Γερμανική) για το σχολικό έτος 2024-2025, από τους μαθητές Δ τάξης, έως 15 Μαΐου 2024 - Κατ’ εξαίρεση, επιλογή στο Γυμνάσιο διαφορετικής 2ης ξένης γλώσσας από αυτή που διδάχτηκαν στο Δημοτικό, με αιτιολογημένη γραπτή αίτηση μέχρι την 17η Μαΐου 2024.
Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

1/8/17

ΧΩΡΟΙ ΣΧΟΛΕΙΟΥ


Το σχολείο μας είναι πρωινό με αναμορφωμένο ωρολόγιο πρόγραμμα ενώ λειτουργεί και ως ολοήμερο Δημοτικό σχολείο. Bρίσκεται στο τέρμα της οδού "Καζάνη" και στεγάζεται σε κτίριο που κατασκευάστηκε το 1990. 


Διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις: βιβλιοθήκη, αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων, αίθουσα Η/Υ, εργαστήριο Φυσικών Επιστημών, γήπεδο μπάσκετ και βόλεϊ. 

Το προαύλιο  είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει τα 200 και πλέον παιδιά που φοιτούν στο σχολείο μας, τις ανησυχίες, τη φαντασία και τα όνειρά τους. 

Στο πίσω μέρος του κτιρίου υπάρχει κήπος και πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής.

Η αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, που βρίσκεται στο κεντρικό κτιριακό συγκρότημα, είναι πλήρως τεχνολογικά εξοπλισμένη με PC, μηχανή προβολής (projector), DVD, καθώς και με μουσικά όργανα αφού χρησιμοποιείται και ως αίθουσα μουσικής.Φέρει την επωνυμία "Μανόλης Βάρδας" προς τιμή του αείμνηστου δασκάλου και Δ/ντή Εμμ. Βάρδα.