ΤΜΗΜΑΤΑ

Δήλωση για επιλογή δεύτερης ξένηςγλώσσας (Γαλλική ή Γερμανική) για το σχολικό έτος 2024-2025, από τους μαθητές Δ τάξης, έως 15 Μαΐου 2024 - Κατ’ εξαίρεση, επιλογή στο Γυμνάσιο διαφορετικής 2ης ξένης γλώσσας από αυτή που διδάχτηκαν στο Δημοτικό, με αιτιολογημένη γραπτή αίτηση μέχρι την 17η Μαΐου 2024.
Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

3/10/17

4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού








 To 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ πραγματοποίησε τις εκδηλώσεις του την ΤΡΙΤΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, στην πλαζ ΕΟΤ  με υπεύθυνους προγράμματος τους εκπ/κούς Φυσικής Αγωγής κ. Μαυρομάτη Καλλιόπη και κ. Ταμιωλάκη Αθανάσιο.


Η φιλοσοφία της ημέρας με τίτλο «Αθλούμαι Χαράζω το Μέλλον», όπως επισημαίνουν οι υπεύθυνοι εκπ/κοί , είναι " να γνωρίσουν  οι μαθητές τα αθλήματα του νερού, sub και ιστιοπλοΐα, καθώς και με το άθλημα της ποδηλασίας. Τις δράσεις αυτές θα πλαισιώσει  ενημέρωση των μαθητών γύρω από θέματα ασφάλειας κατά τη διάρκεια επαφής τους με το υγρό στοιχείο αλλά και  οδικής. Θεωρούμε, ότι με τον τρόπο αυτό συμβάλλουμε στην ενημέρωση των μαθητών μας γύρω από θέματα που αφορούν την πνευματική,  σωματική και ψυχική ευφορία και υγεία τους, με τρόπο βιωματικό και συνάμα ψυχαγωγικό".  

Το πρόγραμμα περιλάμβανε τα παρακάτω:

ΚΛΙΚ για ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ