ΤΜΗΜΑΤΑ

Δήλωση για επιλογή δεύτερης ξένηςγλώσσας (Γαλλική ή Γερμανική) για το σχολικό έτος 2024-2025, από τους μαθητές Δ τάξης, έως 15 Μαΐου 2024 - Κατ’ εξαίρεση, επιλογή στο Γυμνάσιο διαφορετικής 2ης ξένης γλώσσας από αυτή που διδάχτηκαν στο Δημοτικό, με αιτιολογημένη γραπτή αίτηση μέχρι την 17η Μαΐου 2024.
Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

19/12/17

ΟΠΕΡΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ 2017 - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ PROJECT

Η Παγκόσμια Όπερα Επιστήμης είναι μια διεθνής πρωτοβουλία εκπ/κών με αντικείμενο την συνδημιουργία ενός σπονδυλωτού παραστατικού δρωμένου με θέμα την Επιστήμη. Το θέμα βασίζεται κάθε φορά στην Επιστημονική Φαντασία.
Τα μυθοπλαστικά στοιχεία της Όπερας επιτρέπουν τη δημιουργικότητα σε όλα τα επίπεδα συμμετοχής (παραστατικό δρώμενο, κίνηση, χορός, μουσική, σκηνικά, κοστούμια, ζωγραφική, χειροτεχνία). 

 Για το 2017 το θέμα της Όπερας ήταν “Ένα χωριό στη σελήνη” 🌒🌔🌜όπου μια ανθρώπινη αποικία που κατοικεί και αναπτύσσεται αποφασίζει να ανεξαρτητοποιηθεί από τη Γή 🌎🌏...



 Η επίσημη πρεμιέρα της Όπερας 2017 πραγματοποιήθηκε το Δεκέμβριο, εξού και το σχετικό βίντεο από ολοκληρωμένη τη συμμετοχή μαθητών 27 χωρών απ'όλο τον κόσμο! Aνάμεσα στις συμμετοχές και ομάδα μαθητών της ΣΤ΄ 2016-17  εκπροσωπώντας το 3ο Δημοτικό Αγίου Νικολάου. Συγχαρητήρια!