ΤΜΗΜΑΤΑ

Δήλωση για επιλογή δεύτερης ξένηςγλώσσας (Γαλλική ή Γερμανική) για το σχολικό έτος 2024-2025, από τους μαθητές Δ τάξης, έως 15 Μαΐου 2024 - Κατ’ εξαίρεση, επιλογή στο Γυμνάσιο διαφορετικής 2ης ξένης γλώσσας από αυτή που διδάχτηκαν στο Δημοτικό, με αιτιολογημένη γραπτή αίτηση μέχρι την 17η Μαΐου 2024.
Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

12/4/19

ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΟΔΥΣΣΕΑΣ" ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Οι μαθητές της Ε1 του 3ου Δημοτικού με την εκπ/κό Μαρία Καρπαθιωτάκη, στο πλάισιο του προγράμματος «ΟΔΥΣΣΕΑΣ 2019 με θέμα την ασφαλή πλοήγηση και τον εθισμό στο διαδίκτυο, πραγματοποίησαν την Πέμπτη 11/ 4 /19 τη δεύτερη τηλεδιάσκεψη με το ΣΤ2 του δημοτικού σχολείου Άδελε του Ρεθύμνου. 
 
 
 
Οι μαθητές αντάλλαξαν πληροφορίες και απόψεις σχετικά με την ιστορική εξέλιξη του διαδικτύου, σχολίασαν τα θετικά και αρνητικά της χρήσης του, έμαθαν για την ασφάλεια μέσα σε αυτό και τα διαδικτυακά παιχνίδια καθώς και για την προστασία προσωπικών δεδομένων. Μοιράστηκαν τις προσωπικές τους εμπειρίες, απάντησαν σε ερωτήσεις , πραγματοποίησαν δραστηριότητες και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη συνάντηση. 

Περισότερα για το πρόγραμμα σε παλαιότερη ανάρτηση  ΕΔΩ: