ΤΜΗΜΑΤΑ

Δήλωση για επιλογή δεύτερης ξένηςγλώσσας (Γαλλική ή Γερμανική) για το σχολικό έτος 2024-2025, από τους μαθητές Δ τάξης, έως 15 Μαΐου 2024 - Κατ’ εξαίρεση, επιλογή στο Γυμνάσιο διαφορετικής 2ης ξένης γλώσσας από αυτή που διδάχτηκαν στο Δημοτικό, με αιτιολογημένη γραπτή αίτηση μέχρι την 17η Μαΐου 2024.
Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

9/4/19

"HABITATS" ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ "EARTH STORIES" erasmus+

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος "EARTH STORIES" που συμμετέχει το σχολείο μας, οι μαθητές της Ε τάξης, στο μάθημα των Αγγλικών, ερεύνησαν τα οικοσυστήματα του τόπου μας, έμαθαν για τη βιοποικιλότητα και τις αλυσίδες τροφής και αξιολόγησαν τις γνώσεις τους μέσα από κατασκευές, εικαστικές δημιουργίες και φωτογραφίες.  Τα παραπάνω παρουσιάστηκαν σε έκθεση στο χώρο του σχολείου με τίτλο "HABITATS".



  








Παράλληλα, με την καθοδήγηση των εκπ/κών Αγγλικών Χασομέρη Βασιλική και Νικητάκη Καλλιόπη,  προετοίμασαν ομαδοσυνεργατικά ένα θεατρικό έργο με τίτλο "HABITATS". Το σενάριο, στα αγγλικά, ανήκει στους μαθητές.

φωτο από τις πρόβες

Ολόκληρη η παράσταση ΕΔΩ: 



Τέλος, επισκέφθηκαν τον υγροβιότοπο Αλμυρού με τους εκπ/κούς τάξεων Καλύβα Κ και Καρπαθιωτάκη Μαρία, έριξαν αυτοσχέδια καραβάκια στο ποτάμι με ένα συμβολικό μήνυμα. Η δράση ήταν το τελικό στάδιο εργασίας που έκαναν για τον υγρότοπο και περιλάμβανε χαρτογράφηση και παρατήρηση.