ΤΜΗΜΑΤΑ

Δήλωση για επιλογή δεύτερης ξένηςγλώσσας (Γαλλική ή Γερμανική) για το σχολικό έτος 2024-2025, από τους μαθητές Δ τάξης, έως 15 Μαΐου 2024 - Κατ’ εξαίρεση, επιλογή στο Γυμνάσιο διαφορετικής 2ης ξένης γλώσσας από αυτή που διδάχτηκαν στο Δημοτικό, με αιτιολογημένη γραπτή αίτηση μέχρι την 17η Μαΐου 2024.
Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

2/4/19

Το πρόγραμμα The tipping point συστήνει στα παιδιά το "ρεπορτάζ"

Οι μαθητές της Δ1, συνεχίζοντας τις επαφές με "μέντορες" του προγράμματος "The tipping point" γνώρισαν το επάγγελμα του δημοσιογράφου συνομιλώντας με το δημοσιογράφο Γιάννη Κορωναίο στη διάρκειατηλεδιάσκεψης.

Ο Γιάννης Κορωναίος, είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ, με 32 έτη εμπειρίας ως μάχιμος δημοσιογράφος και παρουσιαστής εκπομπών, αλλά και ως διευθυντικό στέλεχος σε κορυφαία ΜΜΕ της Ελλάδας (ΒΗΜΑ FM, ΝΕΤ, ΕΡΑ, ΣΚΑΙ FM, ΣΚΑΙ TV, 902 Αριστερά στα FM, ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ κλπ.). Απαντώντας στις ερωτήσεις των μαθητών, τους μετέφερε την πολυετή εμπειρία του στο  ρεπορτάζ αι στην προετοιμασία ειδήσεων.




Στη τέλος,  οι μαθητές  εργάστηκαν ομαδοσυνεργατικά, έκαναν ρεπορτάζ, πήραν συνέντευξη, έγραψαν και παρουσίασαν ένα σύντομο Δελτίο Ειδήσεων. 
Η αφορμή για το project δόθηκε από το erasmus πρόγραμμα "and...action" που συμμετέχει το σχολείο.