ΤΜΗΜΑΤΑ

Δήλωση για επιλογή δεύτερης ξένηςγλώσσας (Γαλλική ή Γερμανική) για το σχολικό έτος 2024-2025, από τους μαθητές Δ τάξης, έως 15 Μαΐου 2024 - Κατ’ εξαίρεση, επιλογή στο Γυμνάσιο διαφορετικής 2ης ξένης γλώσσας από αυτή που διδάχτηκαν στο Δημοτικό, με αιτιολογημένη γραπτή αίτηση μέχρι την 17η Μαΐου 2024.
Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

15/6/21

ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΝΙΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ



Μια εικόνα στο μάθημα της Μελέτης Περιβάλλοντος, έγινε μια ιστορία για τη ζωή της Μέλισσας, που τη διηγήθηκε ζωντανά στους μικρούς μαθητές της Δ' ο αγαπητός δάσκαλος Κώστας Καλύβας. Επέστρεψε στο σχολείο απ' όπου συνταξιοδοτήθηκε πριν μερικά χρόνια, σαν...μελισσοκόμος! Έδειξε στα παιδιά τη ζωή της Μέλισσας μέσα από εικόνες και αντικείμενα μελισσοκομίας και απάντησε σε όλα τους τα ερωτήματα; Ποια είναι τα μέλη της κοινωνίας των μελισσών; Πού ζει το σμήνος των μελισσών; Με τι τρέφονται οι μέλισσες; Πώς τις φροντίζει ο μελισσοκόμος; Ποια προϊόντα παίρνουμε από αυτές; 


Και για ν
α γνωρίσουν καλύτερα τα προϊόντα που μας δίνουν οι μέλισσες, παιδιά και εκπαιδευτικοί γεύτηκαν μελένια κεράσματα! Μια βιωματική δράση που αποδεικνύει πως η δια ζώσης εκπαίδευση κερδίζει πάντα!