ΤΜΗΜΑΤΑ

Δήλωση για επιλογή δεύτερης ξένηςγλώσσας (Γαλλική ή Γερμανική) για το σχολικό έτος 2024-2025, από τους μαθητές Δ τάξης, έως 15 Μαΐου 2024 - Κατ’ εξαίρεση, επιλογή στο Γυμνάσιο διαφορετικής 2ης ξένης γλώσσας από αυτή που διδάχτηκαν στο Δημοτικό, με αιτιολογημένη γραπτή αίτηση μέχρι την 17η Μαΐου 2024.
Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

27/6/21

TITΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ - ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

 Η δύσκολη σχολική χρονιά 2020-2021, τέλειωσε στο 3ο Δημοτικό με χαμόγελα, παιχνίδια, τραγούδια και... ανακούφιση που όλα πήγαν καλά!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΚΙ ΤΟΥ Β1 ΕΔΩ: 



ENglish THeater 


Captain Cook 1


Captain Cook 2


Captain Cook 3


The weasel and the mole, act 1



The weasel and the mole, act 2



The weasel and the mole, act 3



The ant and the cricket, part 1



Kelly 2



Kelly 3



Kelly 4





Δράση "χρονοκάψουλας" - απόφοιτοι 2020-2021

H ΣΤ τάξη αποχαιρέτησε το 3ο Δημοτικό με έναν ιδιαίτερο τρόπο.  Δημιούργησε μια χρονοκάψουλα, στα πρότυπα του διαδεδομένου σε ευρωπαϊκά σχολεία “Time capluleproject, και μέσα της έκλεισε σχολικές αναμνήσεις και κυρίως ό,τι σημάδεψε τη σχολική ζωή τα τελευταία 2 χρόνια της πανδημίας…

Σκοπός του project ήταν να μπουν οι μαθητές στη διαδικασία μιας ενδοσκόπησης μέσα από το υποθετικό σενάριο «ιστορίες που θα αφηγηθούμε  σε μελλοντικές γενιές μαθητών». Συνέλλεξαν ψηφιακό υλικό, προσωπικά και σχολικά αντικείμενα, έγραψαν γράμματα, ζωγράφισαν, ενώ ασφαλώς δεν έλειψαν οι μάσκες, τα self test και αντικείμενα που παραπέμπουν στον covid 19.

Όλα τα αναμνηστικά κλείστηκαν σε ένα μεταλλικό κουτί που θάφτηκε στον κήπο του σχολείου. Με την ευχή όλα να είναι καλύτερα για τα παιδιά σε 15 χρόνια, παρέδωσαν στην Δ/ντρια, για να παραδώσει με τη σειρά της στους επόμενους, ένα γράμμα και το γρίφο, γραμμένο στον κώδικα της Φιλικής Εταιρίας, που θα οδηγήσει  την ΣΤ τάξη του 2036 να βρει τη χρονοκάψουλα!

Η γιορτή αποχαιρετισμού έκλεισε με… πολύ σκάψιμο, γέλια και τα παραδοσιακά μπουγελώματα!



Δημιουργικότητα - Μουσική & Τραγούδια

ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΕΔΩ