ΤΜΗΜΑΤΑ

Δήλωση για επιλογή δεύτερης ξένηςγλώσσας (Γαλλική ή Γερμανική) για το σχολικό έτος 2024-2025, από τους μαθητές Δ τάξης, έως 15 Μαΐου 2024 - Κατ’ εξαίρεση, επιλογή στο Γυμνάσιο διαφορετικής 2ης ξένης γλώσσας από αυτή που διδάχτηκαν στο Δημοτικό, με αιτιολογημένη γραπτή αίτηση μέχρι την 17η Μαΐου 2024.
Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

27/1/24

Κόψιμο πίτας Συλλόγου Διδασκόντων και τάξεων 3ου Δημοτικού

 Το θετικό σχολικό κλίμα στο 3ο Δημοτικό μεταφέρθηκε και έξω απ' το σχολείο, σε μια ζεστή  συνάντηση του Συλλόγου Διδασκόντων με αφορμή το κόψιμο της πίτας. 


Χαλαρές 
στιγμές σαν κι αυτή, καλλιεργούν τις διαπροσωπικές σχέσεις των συναδέλφων και είναι καθοριστικός παράγοντας ανάπτυξης για το σχολείο καθώς δημιουργεί ευχάριστα αισθήματα ψυχολογικής σιγουριάς και επικοινωνίας μεταξύ των εκπαιδευτικών. Αυτή η διαπίστωση συνοδεύτηκε από κρασί, φαγητό και πολλούς αστεϊσμούς. Οι τυχεροί της βασιλόπιτας ήταν 3, που κέρδισαν μικρές ευκαιρίες αποφόρτισης από την επαγγελματική  εξουθένωση, ένα ταξιδιωτικό voucher και 2 ραντεβού beaute! 





Στο ίδιο κλίμα οι τάξεις του σχολείου μας έκοψαν τις δικές τους βασιλόπιτες τηρώντας το έθιμο. Γονείς των τμημάτων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για παρασκευή του γλυκού της Πρωτοχρονιάς ενώ ο Σύλλογος Γονέων πρόσφερε τα δώρα για το φλουρί, που φέτος ήταν ευκαιρίες συμμετοχής σε δραστηριότητες, δωροκάρτες για αθλητικές και εικαστικές δράσεις!