ΤΜΗΜΑΤΑ

Δήλωση για επιλογή δεύτερης ξένηςγλώσσας (Γαλλική ή Γερμανική) για το σχολικό έτος 2024-2025, από τους μαθητές Δ τάξης, έως 15 Μαΐου 2024 - Κατ’ εξαίρεση, επιλογή στο Γυμνάσιο διαφορετικής 2ης ξένης γλώσσας από αυτή που διδάχτηκαν στο Δημοτικό, με αιτιολογημένη γραπτή αίτηση μέχρι την 17η Μαΐου 2024.
Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

30/11/23

ERASMUS+ συνεχίζουμε - στο Ροβανιέμι της Φινλανδίας

 9 μαθητές της ΣΤ τάξης και 4 εκπαιδευτικοί  ταξίδεψαν 3481,18 χλμ. ως το Ροβανιέμι της Φινλανδίας, στο πλαίσιο του σχεδίου 2023-1-EL01-KA121-SCH-000112870 "No Bullying zone",  όπου βρίσκεται το χωριό του Άη Βασίλη! 


Υπήρχε λόγος: Το χωριό του Άη Βασίλη είναι ανάστατο! Ο Αη Βασίλης αποφάσισε  να μη μοιράσει δώρα, γιατί υπάρχει bullying ανάμεσα στα παιδιά και βία στον κόσμο. Οι μαθητές  του Φινλανδικού σχολείου Ounasrinteen peruskoulu*  ζήτησαν τη βοήθεια των μαθητών του  3ου Δημοτικού, και μαζί, αποφάσισαν να δράσουν για να του αλλάξουν γνώμη. Σχεδίασαν πράξεις αγάπης & φιλίας και συναντήθηκαν  για να του μιλήσουν από κοντά... 

Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλάμβανε επίσκεψη στο Santa Village, στον Αρκτικό κύκλο και του Μουσείο Arcticum, outdoor παιχνίδια στο χιόνι, snow scatting, snow building, βόλτα με έλκηθρο με τάρανδους,  παραδοσιακό “bonfire” στο δάσος και καθημερινές δραστηριότητες στο Φινλανδικό σχολείο. 

Έγινε με το Padlet