ΤΜΗΜΑΤΑ

Δήλωση για επιλογή δεύτερης ξένηςγλώσσας (Γαλλική ή Γερμανική) για το σχολικό έτος 2024-2025, από τους μαθητές Δ τάξης, έως 15 Μαΐου 2024 - Κατ’ εξαίρεση, επιλογή στο Γυμνάσιο διαφορετικής 2ης ξένης γλώσσας από αυτή που διδάχτηκαν στο Δημοτικό, με αιτιολογημένη γραπτή αίτηση μέχρι την 17η Μαΐου 2024.
Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

6/3/24

Πανελλήνια Ημέρα ΚΑΤΑ της σχολικής βίας

 Μια μέρα γιορτής ήταν η σημερινή στο 3ο Δημοτικό. Αφήσαμε το αποτύπωμα της φιλίας, ενώσαμε τα χέρια, μοιραστήκαμε τη θετική ενέργεια, χορέψαμε και τραγουδήσαμε και στη νοηματική για ν'ακουστει ότι σ"αυτό το σχολείο.... 



Eκπαιδευτικοί κόλλησαν αυτοκόλλητα με τις αποφάσεις μας στις σκάλες και παίξαμε παιχνίδι αποκρυπτογράφησης παζλ των φράσεων μέσα στην τάξη. Στη συνέχεια οι μαθητές έψαξαν και βρήκαν το σκαλοπάτι με τη φράση τους και κόλλησαν τη δική τους δράση στον τοίχο.





Στο προαύλιο του σχολείου η Α' τάξη τραγούδησε το τραγούδι "χέρια σαν κι αυτά" και η Δ1 τάξη έκλεψε την παράσταση με την προσαρμογή του στη νοηματική.


Νωρίτερα υποδεχτήκαμε στο σχολείο μας τη Β και Δ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Κριτσάς. Συστήσαμε σε εκπαιδευτικούς και τους μαθητές τους το βάτραχο - μασκότ Kelso και τον τροχό επιλογών διαχείρισης των "μικρών προβλημάτων" μεταξύ μαθητών.

Λεπτομέρειες σε επόμενη ανάρτηση!