ΤΜΗΜΑΤΑ

Δήλωση για επιλογή δεύτερης ξένηςγλώσσας (Γαλλική ή Γερμανική) για το σχολικό έτος 2024-2025, από τους μαθητές Δ τάξης, έως 15 Μαΐου 2024 - Κατ’ εξαίρεση, επιλογή στο Γυμνάσιο διαφορετικής 2ης ξένης γλώσσας από αυτή που διδάχτηκαν στο Δημοτικό, με αιτιολογημένη γραπτή αίτηση μέχρι την 17η Μαΐου 2024.
Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

21/3/24

21 ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΗΜΈΡΑ ΚΑΤΆ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΎ


21 Μαρτίου - η παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού γίνεται η αφορμή για μια ποδηλαταδα και πεζοπορία μέσα στη πόλη "όλοι μαζί" χωρίς διακρίσεις φυλετικές, θρησκευτικές, πολιτισμικές, κοινωνικοοικονομικές και άλλα διαχωριστικά που δεν θέλουμε να ξεφυτρώνουν εκεί που δεν τα σπέρνουν στο δικό μας σχολείο 🏫 σε κανένα σχολείο. Η δράση οργανώθηκε από το Σύλλογο Διδασκόντων του 3ου Δημοτικού, σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Όμιλο Αγίου Νικολάου, την υποστήριξη της Τροχαίας και συμμετοχή πολλών γονέων και μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων 3ου Δημοτικού. 



Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν μια πρωτοβουλία στο πλαίσιο σχεδίου δράσης του σχολείου με στόχο την ορατότητα και συμπερίληψη αλλοδαπών οικογενειών και μαθητών μας, με συντονιστή τον εκπκο Τάξης Υποδοχής Χαράλαμπο Καστραντά, ο οποίος συμμετείχε και με την αθλητική του ιδιότητα (διεθνής με την Εθνική Ολυμπιακή ομάδα και προπονητής του ΠΟΑΝ). 




Τα παιδιά και τα ποδήλατα κατέληξαν στον ΕΟΤ όπου έκαναν πικ-νικ και έπαιξαν ομαδικά παιχνίδια.







Η Διεύθυνση του σχολείου ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν στην άψογη υλοποίηση της παραπάνω συμβολικής δράσης.