ΤΜΗΜΑΤΑ

Δήλωση για επιλογή δεύτερης ξένηςγλώσσας (Γαλλική ή Γερμανική) για το σχολικό έτος 2024-2025, από τους μαθητές Δ τάξης, έως 15 Μαΐου 2024 - Κατ’ εξαίρεση, επιλογή στο Γυμνάσιο διαφορετικής 2ης ξένης γλώσσας από αυτή που διδάχτηκαν στο Δημοτικό, με αιτιολογημένη γραπτή αίτηση μέχρι την 17η Μαΐου 2024.
Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

12/2/24

Στο πρόγραμμα "Οδυσσέας 2024" η Ε2 του σχολείου μας

 Συνταξιδιώτες του ΟΔΥΣΣΕΑ είναι πλέον οι μαθητές και μαθήτριες της Ε2 τάξης του σχολείου μας με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού τους Ηρώ Ποργιαζίδου. 

Στο φετινό πρόγραμμα "ΟΔΥΣΣΕΑΣ 2024" του ΕΔΙΒΕΑ-Πανεπιστημίου Κρήτης συμμετέχουν  700+ μαθητές και 50+ εκπαιδευτικούς από 11 χώρες! Η Ε τάξη του σχολείου μας θα συνεργαστεί με το Greek Orthodox Partiarchate School Amman Jordan.

Οι συμμετέχοντες θα ασχοληθούν με τo θέμα "Ασφαλής & Δημιουργική Πλοήγηση στο Διαδίκτυο" μέσα από την παιδαγωγική προσέγγιση για την αξιοποίηση της ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Τεχνητής Νοημοσύνης στην σχολική πράξη, με έμφαση στην ενθάρρυνση της Δημιουργικότητας και την καλλιέργεια της ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ: ΔΙΕΡΕΥΝΩ-ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ- ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ!