ΤΜΗΜΑΤΑ

Δήλωση για επιλογή δεύτερης ξένηςγλώσσας (Γαλλική ή Γερμανική) για το σχολικό έτος 2024-2025, από τους μαθητές Δ τάξης, έως 15 Μαΐου 2024 - Κατ’ εξαίρεση, επιλογή στο Γυμνάσιο διαφορετικής 2ης ξένης γλώσσας από αυτή που διδάχτηκαν στο Δημοτικό, με αιτιολογημένη γραπτή αίτηση μέχρι την 17η Μαΐου 2024.
Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

7/2/24

"Εις το όνομα του Άλκη" στο 3ο Δημοτικό


Tο 3ο Δημοτικό άνοιξε για μια ακόμη φορά τις πόρτες του (κυριολεκτικά και μεταφορικά) για να αγκαλιάσει από τη μια την πληγωμένη κοινωνία από την ομαδική βία και από την άλλη τους γονείς του αδικοχαμένου Άλκη στα πρόσωπα των γονέων των μαθητών και μαθητριών του. Ο Σύλλογος διδασκόντων και η Διεύθυνση του σχολείου αποδέχτηκαν για δεύτερη συνεχή χρονιά το κάλεσμα του Συλλόγου γονέων και διοργάνωσε μια συμπεριληπτικη δράση "εις το όνομα του Άλκη". 

Οι μαθητές έπαιξαν το ρόλο του φιλάθλου και όχι οπαδού και φορώντας τη φανέλα, το κασκόλ, το έμβλημα της αγαπημένης του ομάδας χειροκρότησαν δυνατά:
Τους μαθητές της ΣΤ σε ένα φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου και στη συνέχεια εκπαιδευτικούς και γονείς σε παιχνίδι βολών στο γήπεδο μπάσκετ 🏀
Οι παίκτες σχημάτισαν με τις φανέλες τους τη φράση "όχι πια Άλκης" και ο Μάριος, μαθητής της ΣΤ ξεκίνησε γκράφιτι σε τοίχο του σχολείου εις το όνομα του Άλκη.